Етерно Освобождение

Значителен напредък бе постигнат през последните няколко дни. Светлите сили най-накрая успяха да поставят вирус в етерния мейнфрейм компютър на етерната мрежа на Архонтите. Това ще има важни дългосрочни последици. Ще има постоянни и разширяващи пукнатини в етерната матрица и все повече и повече Светлина и Любов от Галактическото централното слънце ще блестят през тях. Дългоочакваната Златна Ера, най-накрая бавно ще започне да се проявява за човечеството.


За да създадем условия за подпомагане на Работниците на Светлината и Войните на Светлината под атака, ние създадохме Facebook група "Etheric Liberation" тук:

http://www.facebook.com/groups/archonsupport/


Facebook група на Български "Етерно Освобождение" тук:

http://www.facebook.com/groups/315113458599136/


За тези, които имат нужда от дълбоко изцеление, ние създадохме специален сайт с най-добрите лечители на разположение, които също ще се превърнат в едни от основните лечители след Събитието:

http://ethericliberation.com/Home.html

Плеядианците ни инструктираха също така да създадем уеб сайт с най-напредналите техни технологии, които да са на разположение, за да ви помогнат в лечебния процес. Те включват известни Рецептори, разработени от д-р Фред Бел, добре познат Плеядински контактьор:

http://tachyonis.org/Technologies.html

 Всичко това ще помогне за разширяване на пукнатините в матрицата и ще направи място за повече Светлина и Любов идващи през тях.

Победата на Светлината е близо!

http://2012portal.blogspot.ca/


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com





МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments